Brýle, které změní váš pohled

I pohled okolí na vás. Vyrobíme je přesně na míru a usadíme do obrouček od předních specialistů. A rádi vás uvidíme i v případě, když přijdete jen na servis.

Dioptrické

Sluneční

Sportovní

Dětské

Pohánět dopředu,
zdokonalovat a inspirovat

To je nový standard optických služeb, jak ho vidíme my

1.

Uvidíte až o 40 % ostřeji

Brýle vyrobíme podle precizně změřených tisíců bodů vašich očí. Jako jedni z mála v Brně.

2.

Festovní obroučky dlouho vydrží

Obzvlášť, když je pravidelně zdarma vyservisujeme. A když budete přece potřebovat, vždy máme náhradní díly.

3.

Vybereme brýle na jakýkoli obličej

I neobvyklého tvaru. Všechny naše brýle splňují náročné požadavky na lehkost a pohodlnost. Takže o nich ani nevíte.

Brýle jsou součástí vašeho příběhu.
Proto pro vás vybíráme značky se silným příběhem

Přehrát video

Caroline Abram

Stejnojmenná pařížská optička začínala s designem šperků a brýlových doplňků v roce 1998. Odráží se v nich styl 60. let, které ji tak ovlivnily – kočičí tvary, pestré barvy a extrémní ženskost. Využívá netradiční materiály, jako je pryskyřice, stříbro, dřevo nebo polodrahokamy.

Její kolekce jsou určeny všem ženám, které se chtějí cítit krásné, smyslné nebo prostě samy sebou.

Theo

Belgická značka je na trhu od roku 1984 a dnes slaví úspěchy ve více než 50 zemích. Brýle se vyrábí ručně v Antverpách a vynikají neuvěřitelnou lehkostí a pohodlností.

Značka Theo byla od začátku plná svěžích nápadů a experimentů a zásadně změnila představu o tom, jak by měly brýle vypadat.

Přehrát video

Eschenbach Optik

Brýle vyrábí už od roku 1913, ale opravdovou revoluci přinesli v roce 1988 materiálem TITANFLEX. Lehký, pevný a odolný. I po většině silných deformací se obruba vrátí zpět do svého původního tvaru.

Německá firma dnes pravidelně získává prestižní ocenění. Naprostým právem.

Neotřelé, odvážné,
jedinečné. Jako vy

Skutečný originál. Bez nápisu

Děláme vše tak, abyste nás rádi znovu viděli

Víme, že vybírání brýlí je velká věc. Vše vám rádi ukážeme, srozumitelně vysvětlíme a poradíme. Vždy vám necháme tolik času na rozmyšlenou, kolik potřebujete. Ať máte jistotu, že jste vybrali to nejlepší.

01/

Objednáte se k nám v klidu online na libovolný termín, který se hodí vám. Ať potřebujete změřit zrak, aplikovat čočky nebo procvičit oči. Vždy tak víte, že se budeme opravdu věnovat jen vám.

02/

Vaše oči budeme celých 45 minut měřit nejmodernějším přístrojem na trhu – DNEye scannerem. Prozkoumáme oči ze všech úhlů – celkem uděláme až 25 různých testů.

03/

Každé oko je jedinečné. Vyrobíme vám dokonale individualizované brýlové čočky, ve kterých uvidíte až o 40 % ostřeji oproti běžným brýlím. Ty odpovídají skutečným parametrům oka jen ve 2 % případů.

04/

Společně vybereme takové brýle, které perfektně sedí vašim anatomickým potřebám. Podrobně prostudujeme všechny parametry vašeho obličeje. A brýle upravíme přímo na vás.

05/

Pomůžeme najít kontaktní čočky vhodné pro vaše oči a naučíme vás, jak je bezpečně aplikovat. Nebo si vyberete speciální dioptrické brýle na sport. Anebo zdravé sluneční.

06/

Nákupem to u nás teprve začíná. Potřebujete hloubkové čištění, servis brýlí a čisticí roztok? Nebo pravidelnou kontrolu očí u čoček? Vše máte vždy zdarma. Můžeme tak zaručit, že jsou vaše oči i brýle v naprostém pořádku.

Přijďte se naučit
aplikovat čočky

Svoje aktivity si užijete bez omezení, pohodlně a bezpečně.

Pečlivě vyšetříme vaše oči, vybereme ty správné a kvalitní čočky a dáme maximální zdravotnickou podporu. Třeba na čočky změníte pohled.

Ověřte si naše reference

Přečtěte si na našem blogu

Chcete vidět vybroušené
novinky jako první?

Přihlaste se. A my vám vždy připomeneme, až bude váš čas na vyšetření očí, servis brýlí nebo výměnu čoček.

Jako první se také dozvíte, že jsou u nás na prodejně k vidění nové designové kousky. A občas pošleme něco odbornějšího k pročtení.

Víme, že stejně jako vaše oči i vy jste jedineční

Chcete si dlouho v klidu vybírat, pít skvělou kávu a přemýšlet v relaxačním křesle? Nebo se raději necháte při čaji provést výběrem od první minuty až do konce?
Dáme vám přesně takovou péči, jakou potřebujete. Ať se u nás cítíte dobře.